Vergelijk De Philips The One (50PUS8807) Met De Philips 48OLED707

In dit artikel vergelijken we twee populaire televisiemodellen van Philips: de Philips The One (50PUS8807) en de Philips 48OLED707. We zullen deze televisies vergelijken op het gebied van helderheid en contrast, geluid, ontwerp en tv-formaat.

Exclusieve Select-Deals

Helderheid en Contrast

Als we kijken naar de helderheid en contrast van deze televisies, dan zien we dat er een groot verschil is tussen de Philips The One en de Philips 48OLED707. De Philips The One maakt gebruik van LED-technologie en heeft een maximale helderheid van 450 nits. Dit is een goede helderheid voor een televisie in deze prijsklasse, maar het is niet genoeg om HDR-beelden goed weer te geven. De Philips 48OLED707 daarentegen maakt gebruik van OLED-technologie en heeft een maximale helderheid van 1000 nits. Dit is ruim voldoende om HDR-beelden goed weer te geven en om diep zwart te kunnen tonen. Op het gebied van contrast is de Philips 48OLED707 dan ook de betere keuze.

Geluid

Als we kijken naar het geluid van deze televisies, dan zien we dat de Philips The One beschikt over twee ingebouwde luidsprekers van 10 watt. Het geluid van deze luidsprekers is redelijk goed, maar niet bijzonder. De Philips 48OLED707 beschikt over drie ingebouwde luidsprekers van 10 watt en een subwoofer van 20 watt. Het geluid van deze televisie is dan ook beter dan dat van de Philips The One. Als je echter echt goed geluid wilt, dan is het aan te raden om externe luidsprekers aan te schaffen.

Ontwerp

Op het gebied van ontwerp zijn deze televisies heel verschillend. De Philips The One heeft een strak en modern ontwerp met dunne randen en een voetstuk dat in het midden van de televisie geplaatst is. De Philips 48OLED707 heeft een meer traditioneel ontwerp met dikkere randen en een voetstuk aan de zijkant van de televisie. Beide televisies zien er echter goed uit en het is dan ook vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur welk ontwerp je het mooist vindt.

TV-formaat

Tot slot kijken we naar het tv-formaat van deze televisies. De Philips The One heeft een schermdiagonaal van 50 inch, terwijl de Philips 48OLED707 een schermdiagonaal heeft van 48 inch. Dit verschil lijkt misschien klein, maar kan wel degelijk een verschil maken in de kijkervaring. Als je een grote ruimte hebt en van een groter scherm houdt, dan is de Philips The One de betere keuze. Als je echter een kleinere ruimte hebt of juist van een iets kleiner scherm houdt, dan is de Philips 48OLED707 een goede optie.

Conclusie

Als we deze televisies vergelijken op het gebied van helderheid en contrast, geluid, ontwerp en tv-formaat, dan kunnen we concluderen dat de Philips 48OLED707 over het algemeen de betere keuze is. Deze televisie maakt gebruik van OLED-technologie, wat zorgt voor een betere helderheid.

Alle tv onweerstaanbiedingen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *