Vergelijk De Samsung The Frame 55LS03B Met De LG OLED55CS6lA

In dit artikel zullen we de Samsung The Frame 55LS03B en de LG OLED55CS6LA vergelijken op basis van hun helderheid en contrast, geluid, ontwerp en TV-formaat. Beide televisies zijn in 2021 uitgebracht en zijn populaire keuzes onder consumenten die op zoek zijn naar de beste kwaliteit.

Exclusieve Select-Deals

Helderheid en contrast

Laten we beginnen met de helderheid en het contrast van deze televisies. De Samsung The Frame 55LS03B maakt gebruik van een Ultra HD-beeldkwaliteit en HDR-technologie om een helder en gedetailleerd beeld te produceren. Het heeft een helderheid van 1000 nits en een contrastverhouding van 1:1.000.000. Dit betekent dat de kleuren op het scherm zeer helder en levendig zijn en dat de zwarttinten zeer diep zijn.

Aan de andere kant heeft de LG OLED55CS6LA een helderheid van 800 nits en een contrastverhouding van 1:10.000.000. Het heeft OLED-technologie gebruikt om perfecte zwarttinten te produceren, aangezien elke pixel individueel verlicht kan worden. Dit betekent dat de kleuren op het scherm er levendig en helder uitzien, terwijl de zwarttinten zeer diep zijn.

Het is dus duidelijk dat de LG OLED55CS6LA beter is in het produceren van perfecte zwarttinten, terwijl de Samsung The Frame 55LS03B een helderder en levendiger beeld produceert.

Geluid

Wat betreft het geluid hebben beide televisies vergelijkbare specificaties. Ze hebben beide 40 watt luidsprekers en ondersteunen Dolby Atmos. Het geluid dat ze produceren is van hoge kwaliteit en helder, met een goede balans tussen de lage, midden en hoge tonen.

Echter, de Samsung The Frame 55LS03B heeft een voordeel als het gaat om de geluidskwaliteit. Het heeft een Adaptive Sound-functie, wat betekent dat het in staat is om de audio-instellingen automatisch aan te passen aan de omgeving waarin de televisie zich bevindt. Hierdoor wordt de geluidskwaliteit verbeterd, ongeacht de omgevingsfactoren.

Ontwerp

Beide televisies hebben een modern en stijlvol ontwerp, maar er zijn enkele verschillen in de details. De Samsung The Frame 55LS03B heeft een slank profiel met een uniek ontwerp dat lijkt op een schilderijlijst. Het heeft ook een Ambient Mode-functie, waarmee het scherm als kunstwerk kan worden gebruikt wanneer de televisie niet in gebruik is. Bovendien wordt de televisie geleverd met verschillende verwisselbare frames, waardoor de gebruiker de mogelijkheid heeft om het uiterlijk van de televisie aan te passen aan zijn persoonlijke smaak en de omgeving.

Aan de andere kant heeft de LG OLED55CS6LA een dun profiel en een slanke voet. Het heeft een minimalistisch ontwerp zonder frame, waardoor de gebruiker een beter zicht heeft op het beeldscherm.

Alle tv onweerstaanbiedingen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *