Vergelijk De Samsung The Frame 2021 Met The Frame 2020

Samsung heeft onlangs twee modellen van hun ‘The Frame’-serie uitgebracht, de 2021-versie en de 2020-versie. Deze tv’s hebben niet alleen een hoge beeldkwaliteit, maar zijn ook ontworpen om eruit te zien als een kunstwerk wanneer ze niet worden gebruikt. In dit artikel zullen we de twee modellen vergelijken op basis van ontwerp, geluidstechnieken en afstandsbediening.

Exclusieve Select-Deals

Ontwerp

Het ontwerp van de The Frame-serie is een van de belangrijkste kenmerken van deze tv’s. Beide modellen hebben een slank profiel en een dunne rand, zodat de tv eruitziet als een schilderij aan de muur. De 2021-versie van The Frame heeft een licht gewijzigd ontwerp ten opzichte van de 2020-versie. Het scherm is iets dunner en de standaard is nu gemakkelijker te installeren. De 2021-versie wordt geleverd met een slimme connector die alle kabels netjes verbergt en aan de achterkant van de tv wordt bevestigd. Dit geeft een nettere uitstraling dan de 2020-versie, die nog steeds kabels heeft die zichtbaar zijn.

Geluidstechnieken

Hoewel het ontwerp belangrijk is, is de geluidskwaliteit van een tv ook een belangrijk aspect. Beide tv’s hebben ingebouwde luidsprekers, maar de 2021-versie van The Frame heeft een licht voordeel als het gaat om geluidstechnieken. De 2021-versie heeft een object tracking sound-technologie die het geluid naar de juiste plek op het scherm richt. Het biedt ook een Adaptive Sound-technologie die het geluid aanpast aan de omgeving waarin de tv zich bevindt, waardoor het volume en de toonhoogte automatisch worden aangepast. De 2020-versie heeft deze functies niet, maar heeft nog steeds een goede geluidskwaliteit.

Afstandsbediening

De afstandsbediening is een essentieel onderdeel van de tv-ervaring. Beide tv’s worden geleverd met een One Remote Control, die Samsung’s slimme functies ondersteunt. De 2021-versie van The Frame heeft echter een vernieuwde afstandsbediening met een slanker ontwerp en verlichte knoppen. Het biedt ook een NFC-functie die u kunt gebruiken om uw smartphone te koppelen en zo gemakkelijker verbinding te maken met de tv. De 2020-versie heeft niet de verlichte knoppen en NFC-functie, maar heeft nog steeds een goede afstandsbediening.

Conclusie

Beide tv’s van The Frame-serie hebben hun eigen unieke kenmerken en functies. De 2021-versie heeft een licht voordeel als het gaat om ontwerp en geluidstechnieken. Het heeft een slanker ontwerp en betere geluidstechnologieën dan de 2020-versie. De 2020-versie heeft echter nog steeds een goede beeld- en geluidskwaliteit en een goede afstandsbediening. Uiteindelijk hangt de keuze tussen deze twee tv’s af van uw persoonlijke voorkeur en budget.

Alle tv onweerstaanbiedingen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *