Vergelijk De LG Qned816 Met De LG Qned866

In dit artikel zullen we de LG QNED816 en LG QNED866 tv’s vergelijken op basis van hun QNED-technologie, geluidskwaliteit, ontwerp en formaat. LG is een van de toonaangevende fabrikanten van televisies en biedt verschillende modellen die verschillen in termen van specificaties en functies. Laten we eens kijken hoe deze twee modellen zich tot elkaar verhouden.

Exclusieve Select-Deals

QNED-technologie

De QNED-technologie van LG is een combinatie van QLED- en NanoCell-technologieën. De QLED-technologie maakt gebruik van kwantumdots om het kleurengamma te vergroten en de helderheid te verbeteren, terwijl NanoCell-technologie een laag nanodeeltjes bevat die helpen om het licht beter te filteren en kleuren nauwkeuriger weer te geven.

Zowel de LG QNED816 als de LG QNED866 maken gebruik van QNED-technologie om een uitstekende beeldkwaliteit te leveren. Beide tv’s hebben een resolutie van 4K en een helderheid van 1000 nits, wat zorgt voor heldere en levendige beelden. De LG QNED866 heeft echter een iets hogere contrastverhouding van 10.000:1, wat betekent dat het diepere zwarttinten kan produceren.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit van een tv is een belangrijke factor om te overwegen, vooral als je van plan bent om films te kijken of games te spelen. Beide tv’s hebben een ingebouwd geluidssysteem, maar er zijn enkele verschillen tussen de twee modellen.

De LG QNED816 heeft een 2.0-kanaals luidsprekersysteem met een totaal vermogen van 20 watt. Het heeft ook een AI-geluidsmodus die het geluid optimaliseert op basis van het type inhoud dat wordt afgespeeld. De LG QNED866 heeft een 2.2-kanaals luidsprekersysteem met een totaal vermogen van 60 watt en ondersteuning voor Dolby Atmos. Dit zorgt voor een betere geluidskwaliteit en een meeslependere luisterervaring.

Ontwerp en formaat

Het ontwerp en formaat van een tv zijn ook belangrijke factoren om te overwegen. Beide tv’s hebben een slank en modern ontwerp, maar er zijn enkele verschillen in termen van grootte en fysieke eigenschappen.

De LG QNED816 heeft een schermformaat van 65 inch en een dikte van slechts 18 millimeter, waardoor het een van de slankste tv’s op de markt is. Het heeft ook een dunne rand rond het scherm en een voetstuk dat is ontworpen om weinig ruimte in te nemen. De LG QNED866 heeft een schermformaat van 75 inch en een dikte van 60 millimeter, waardoor het iets dikker is dan de LG QNED816. Het heeft ook een iets dikkere rand rond het scherm en een voetstuk dat meer ruimte inneemt dan de LG QNED816.

Alle tv onweerstaanbiedingen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *