Soorten betaaltelevisie

Betaaltelevisie is een vorm van televisiedienst waarbij kijkers betalen voor toegang tot bepaalde kanalen van programma’s.

Exclusieve Select-Deals

Abonnementsdiensten

dit zijn betaalde televisiekanalen die abonnementen aanbieden aan kijkers Voorbeelden van abonnementsdiensten zijn kabel- of satelliettelevisie, streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en HBO.

Pay-per-view

dit is een model waarbij kijkers betalen voor individuele programma’s van evenementen Voorbeelden van pay-per-view-diensten zijn sportevenementen, bokswedstrijden en liveconcerten.

Video on demand

dit is een dienst waarbij kijkers tegen betaling toegang hebben tot individuele films van tv-programma’s. Voorbeelden van video-on-demand-diensten zijn iTunes, Google Play en Amazon Prime Video.

Premiumkanalen

dit zijn televisiekanalen die niet zijn opgenomen bij de standaardzenderpakketten en die alleen beschikbaar zijn voor abonnees die extra betalen. Voorbeelden van premiumkanalen zijn HBO, Cinemax in Showtime.

Satelliettelevisie

dit is een vorm van televisie waarbij signalen worden verzonden via satellieten en kijkers een abonnement moeten hebben om toegang te krijgen tot de kanalen.

IPTV

dit is televisie via internetprotocol, waarbij kijkers abonnementen kunnen nemen door IPTV-providers die toegang hebben tot televisiekanalen via internet.

Mobiele televisie

dit is een dienst waarbij kijkers betalen tegen betaling toegang hebben tot televisiekanalen op hun mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.

Alle tv onweerstaanbiedingen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *