Welk Soort Betalingsplatform Te Kiezen

Er zijn verschillende mobiele betaal-tv platforms beschikbaar in Nederland. Hier zijn enkele voorbeelden:

Exclusieve Select-Deals

Ziggo GO

Ziggo GO is een mobiel betaal-tv platform van de Nederlandse kabeltelevisieaanbieder Ziggo. Met Ziggo GO kunnen Ziggo-klanten op hun mobiele apparaten live televisie kijken, films en series on demand bekijken en programma’s opnemen om later te bekijken.

KPN iTV

KPN iTV is een mobiel betaal-tv platform van telecomaanbieder KPN. Het platform biedt toegang tot live televisie, programma’s opnemen, films en series on demand bekijken, en interactieve televisie.

T-Mobile TV Anywhere

T-Mobile TV Anywhere is een mobiel betaal-tv platform van telecomaanbieder T-Mobile. Het platform biedt toegang tot live televisie, films en series on demand bekijken en interactieve televisie.

NLziet

NLziet is een Nederlandse streamingdienst die samenwerkt met de publieke omroepen, RTL en SBS. Met NLziet kunnen gebruikers programma’s terugkijken en live televisie kijken op hun mobiele apparaten.

Fox Sports GO

Fox Sports GO is een mobiel betaal-tv platform van de sportzender Fox Sports. Met Fox Sports GO kunnen abonnees live sportevenementen bekijken op hun mobiele apparaten.

Er zijn nog veel meer opties beschikbaar, afhankelijk van de voorkeuren van de kijker. Het is altijd aan te raden om te onderzoeken welk platform het beste past bij jouw behoeften en budget.

Alle tv onweerstaanbiedingen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *