Dit Kun Je Allemaal Met Apple Tv!

Met Apple TV kun je verschillende dingen doen, zoals:

Exclusieve Select-Deals

  1. Streamen van video’s: Met Apple TV kun je video’s streamen van diensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en Apple TV+. Je kunt ook films huren of kopen uit de iTunes Store.
  2. Streamen van muziek: Je kunt Apple Music streamen op Apple TV en genieten van je favoriete nummers en afspeellijsten.
  3. AirPlay: Met AirPlay kun je video’s, foto’s en muziek vanaf je iPhone, iPad of Mac naar je tv streamen via Apple TV.
  4. Gaming: Apple TV ondersteunt gaming en je kunt een gamecontroller koppelen om te spelen.
  5. Apps: Er zijn tal van apps beschikbaar voor Apple TV, zoals nieuws-apps, fitness-apps, educatieve apps en meer.
  6. Siri: Apple TV wordt geleverd met Siri, de spraakassistent van Apple, die je kunt gebruiken om snel naar content te zoeken, afspeellijsten te maken en meer.
  7. Screen mirroring: Je kunt het scherm van je iPhone, iPad of Mac op je tv weergeven via Apple TV, zodat je foto’s, video’s of presentaties kunt delen met anderen.
  8. HomeKit: Met Apple TV kun je HomeKit-apparaten bedienen en automatiseren, zoals slimme verlichting, thermostaten en beveiligingssystemen.

Kortom, met Apple TV kun je genieten van entertainment, gaming, educatie en thuisautomatisering, allemaal op één apparaat.

Hoe Werkt Apple Tv?

Apple TV is een apparaat dat wordt aangesloten op een televisie en dat via internet toegang biedt tot verschillende streamingdiensten en apps. Hierdoor kun je bijvoorbeeld films en tv-series streamen van diensten zoals Netflix, Amazon Prime Video en Disney+.

Apple TV is ook geïntegreerd met de Apple TV-app, die content aanbiedt van verschillende streamingdiensten. Met de app kun je films, tv-series en andere video’s huren of kopen, maar je kunt ook abonnementen op diensten afsluiten, zoals HBO en Showtime.

Daarnaast kun je met Apple TV muziek streamen via Apple Music en je eigen muziekbibliotheek, foto’s en video’s vanaf je iPhone of iPad streamen naar de tv, en AirPlay gebruiken om content vanaf andere Apple-apparaten te streamen.

Het apparaat zelf wordt bediend met een afstandsbediening die is uitgerust met Siri, de spraakassistent van Apple. Hiermee kun je onder meer content zoeken en bedienen, en vragen stellen zoals “Welke films zijn er beschikbaar voor kinderen?” of “Wat is het weerbericht voor morgen?”

Apple TV kan worden aangesloten op een televisie met een HDMI-poort, en heeft daarnaast een ethernet-poort en wifi-ondersteuning voor internetverbinding.

Alle tv onweerstaanbiedingen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *