De Verschillen Tussen De Samsung Neo Qled Qn95a En De Neo Qled Qn85a

Samsung is een van de toonaangevende merken op het gebied van tv’s, en de Neo QLED-modellen van het bedrijf behoren tot de beste op de markt. In dit artikel zullen we de verschillen tussen de Samsung Neo QLED QN95A en de Neo QLED QN85A bespreken. Beide tv’s zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende gebruikers en bieden indrukwekkende prestaties en beeldkwaliteit. We zullen verschillende aspecten van deze tv’s onderzoeken, zoals het aantal speakers en het vermogen, de piekhelderheid, en de One Connect Box.

Exclusieve Select-Deals

Aantal speakers en vermogen

Een van de belangrijkste aspecten van elke tv is het geluidssysteem. De Neo QLED QN95A en de Neo QLED QN85A zijn beide voorzien van meerdere speakers en bieden een geweldige geluidservaring. De QN95A is echter uitgerust met een 4.2.2 kanaals geluidssysteem met een vermogen van 70 Watt, terwijl de QN85A een 2.2 kanaals geluidssysteem heeft met een vermogen van 60 Watt. Dit betekent dat de QN95A in staat is om een nog krachtiger en indrukwekkender geluid te produceren dan de QN85A.

Piekhelderheid

Een ander belangrijk aspect van de beeldkwaliteit van een tv is de piekhelderheid. Dit is vooral belangrijk als u tv kijkt in een lichte omgeving, zoals een zonnige kamer of een kamer met veel ramen. De Neo QLED QN95A heeft een piekhelderheid van 2.000 nits, terwijl de Neo QLED QN85A een piekhelderheid heeft van 1.500 nits. Dit betekent dat de QN95A beter presteert in lichtere omgevingen en in staat is om helderder en meer levendige beelden te produceren.

One Connect Box

Een ander belangrijk verschil tussen de Neo QLED QN95A en de Neo QLED QN85A is de One Connect Box. De One Connect Box is een apparaat dat is ontworpen om de tv te verbinden met verschillende apparaten en diensten, zoals uw kabelbox, spelcomputer en internet. De Neo QLED QN95A wordt geleverd met de nieuwste versie van de One Connect Box, terwijl de QN85A wordt geleverd met een oudere versie. De nieuwere versie biedt meer functies en is gemakkelijker te gebruiken dan de oudere versie.

Conclusie

Beide tv’s bieden uitstekende prestaties en beeldkwaliteit, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de Neo QLED QN95A en de Neo QLED QN85A. De QN95A biedt een krachtiger geluidssysteem en een hogere piekhelderheid, terwijl de QN85A nog steeds uitstekende prestaties levert op deze gebieden. De nieuwere versie van de One Connect Box in de QN95A biedt ook meer funct.

Alle tv onweerstaanbiedingen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *